Monday, February 1, 2010

kete oh kete

rase macam dah lame je aku kat malaysia ni.. elok2 aku putih macam daniel radcliff, da jadi itam balik.. seronok kat malaysia ni.. lepak umah macam tuan besar..lepak ngan family, jumpe membe2, jumpe kekasih hati??? lol
last weekend, adik2 n cousin aku ajak r jalan2 g seremban.. aku pon bawak r dorang ke jusco.. kalau korang nak tau, kat seremban ni jusco tu kire paling grand r.. wakakaka.. kalau kat kl, jusco 2 orang x pandang mane pon.. tapi kat seremban, sape pegi jusco 2 kire maju abis r.. hahaha.. before aku g jusco, aku pick up r best fren aku, fatin kat umah die... lepak2 jusco sampai ke malam..
otw balik 2, aku pon merempit kereta myvi standard aku tu xingat dunia... tapi aku rase cam berat je.. aku ingat mungkin sebab cousin aku ke fatin ke berat.. xpon aku da naik berat badan ke.. so, aku buat bodo je la... sampai2, kat pd aku rase makin berat.. aikk?? xkan aku makin berat kot?? aku kuar kepale tengok tayar dah baik je pancit.. sial!!!
aku da r time kelas lesen p tu aku tido.. macam mane nak wat ni??? aku pon roger r boss besar.. naseb bek da dekat ngan umah.. sambil tu aku g petronas terdekat.. kat petronas tu pulak ade pasar malam.. alaa, pasar malam batu 4 tiap sabtu.. jam cam harem..
dengan rambut ala2 korea, aku tuka tayar tu.. macho kot.. lol.. bepeluh xyah cakap r... ape2 pon, bersyukur ke hadrat ilahi, tiada kemalangan jiwa mahu pon raga terjadi.. keesokan harinye terus aku ke salon, potong rambut pendek.. rimas den...
esok, gua gi bandung.. sape nak kirim??

3 comments: