Wednesday, January 6, 2010

squad kaki shopping





bile tension, camne kite nak overcome?? kalau aku, g shopping.. macam biase, mlm sebelumnye, aku roger squad kaki shopping(liza, tina, ticq).. dorang kate on.. esok pukul 2 janjinye.. pukul 2, tina kol. diorang xnk singgah umah dulu.. diorang da taw da, kalau singgah umah mesti sejam due pon aku xsiap2 lagi.. diorang kate nak tunggu kat metro station je..aku time 2 bangun g mandi cepat2..

hari ni motif utama nak cari souvenir.. yelaa, nak balik malaysia da kan.. mesti nak kene beli sumting kenang2an utk orang2 tersayang.. belom2 lagi da lapo.. makan carls junior dulu.. sedap3.. pas2, squad pon mulekan la misi cari souvenir.. memang mencabar.. sejuk kot.. aku lak wat pandai.. pakai baju xtebal mane.. yela, laptop aku kate arini -7 je.. kire xsejuk mane r tu compare ngan hari2 laen yang selalunye -15..

misi berjaya.. tina,liza ngan ticq beli bende2 mengarut.. cekak syaiton la.. cekak angel la.. biarlah mereke, asalkan mereke hepi.. diorang ni kalau shopping, aku yang geram.. xpenah nak menawar. jumpe, ambik, suke, bayar.. aku pulak jenis yang tawar baek punye sampai kedai da nak tutup lampu pon layan... yela, diorang ni scholar MARA la katekan.. nak2, elaun baru masuk.. xde pikir panjang.. ambik, ambik,ambik...

aku dapat r 3 matrioshka... sgt best kot jalan shopping ngan squad kaki shopping ni.. ni la gamba2 kaki2 pengabis boreh mara.. lol:







3 comments:

  1. cet..sdap2 nme tu..
    hahhahah..
    SQUAD KAKI SHOPPING...
    pasni kite kne rehatkan poket jap...

    ReplyDelete
  2. comel gle nme kiteorg..
    sgt comel~!

    ReplyDelete
  3. weh3.. jgn lupe. 29hb tuh ari ape. ak tak kire.
    ngeh333

    ReplyDelete