Wednesday, January 6, 2010

SI DAYUS


hidup kat russia yang palat ni buat aku terpikir2 nak bela animal pet..

mule2, aku aim KUCING.. aku memang suke giler kat kucing.. kat umah aku pon ade kucings.. tapi larat ke aku jage kucing tu? kat sini? nak bersihkan najis muhaffafah kucing tu lagi.. nak mandikan kucing 2 lagi.. aku sendiri pon xtermandi, ade hati nak bela kucing.. ok, kucing xbole.. leceh2...

kucing xboleh.. anjing?? aku memang minat anjing.. tapi xboleh bela an.. tuhan kate jangan.. kat sini, sume orang ade anjing.. russian r.. anjing cam pandai.. mans best friend kot.. tapi same je macam kucing.. nak kene mandikan la, ape laa. pastu nak kene samak?? care2 nak samak pon aku ingat2 lupe, nak bele anjing jadahnye... cancel3...

last2, aku ngan khalis g pet shop.. nampak ikan lage comel warnenye.. HAAA!!! senang pon senang.. aku angkat terus.. 5 hari 5 malam aku tenung je ikan tu kat umah..ustazah aku cakap tak baik seksa binatang..penyeksaan fizikal memangla terang2 dilarang.. penyeksaan batin apatah lagi.. so, aku pon belikan la dye sekor ikan lage betina.. jenny namenye... xsampai 2 minggu.. si jenny 2 terapung baik je atas air.. MATI!! selame ni aku tengok diorang bermanje2, berkejar2.. aku ingat kan diorang bahagia.. rupe2 nye si jack ni belasah si jenny.. aku pon tanam mayat si jenny dalam mangkuk tandas.. sedih je aku tengok jenny di flushed away..

nama si jack terus aku tukar.. aku panggil die dayus skarang.. tak gune tol.. langsung x macam tuan die.. x gentleman.. mungkin dye gay agaknye.. maapla ye dayus.. aku xpaham naluri kaw sebagai seekor ikan..



sorry r dayus.. aku da lame tak tuka air ko.. next month je r aku tuka.. busy ouh

8 comments:

  1. hahahhaa...siot jek..dayus sungguh

    ReplyDelete
  2. adakah aku pon dayus sebab x tuka air si dayus ni???

    ReplyDelete
  3. baik tuka air tuh..nanti die kene penyakit kult sebelum mati..
    ak dulu de bela ikan tu gak..
    sebulanje mampu bertahan..
    immune system lemah kot..

    haha..tapi x tau la kalau ikan rusia kebal lagi dr yg kat msia nih..

    -_-"

    ReplyDelete
  4. dah kata ikan laga
    sbb tu ar berlaga LOL

    ReplyDelete
  5. huhuhhu.. tu kire ok la tu.. penah sampai itam air tu... wakakakaka.. kesian si dayus dapat tuan pemalas cam aku nie...

    ReplyDelete
  6. ouh..
    gle terseksa ah menatang uh
    penderaan fizikal tu weh
    bek ko tuka air dye cepatttt!!!
    (--!)

    ReplyDelete
  7. haha best2 nama dayus. tukar la air tuu. tak bernafas si dayus nnti. mati pulak. haha

    ReplyDelete
  8. ikan laga mn la bleh hidup sm2...mmg la diaorg berlaga...

    ReplyDelete