Tuesday, January 12, 2010

kesabaran teruji...


~gambar agak lucah~

pukul 2 pagi, masih belum tido?? esok ade exam geometria!! jantung da dup dap dup dap. tapi otak malas nak belaja.. hmmm, belasah je r. terpakse r aku gune muke cute aku nak pancing lecturer esok bagi dapat markah baik punye..

naseb bek lecturer aku sempoi je.. RAKOV name die.. bagi tiru modul esok.. sayang kau lebih r RAKOV.. kau memang sempoi.. dye ni aku rase hensem mase mude2 ni.. dengan gigi emas dye, rambut belah tengah ala2 cristian bale..

cukup cerita pasal RAKOV. budak2 kat sebelah tengah layan raja lawak.. gelak cam gampang.. aku pulak tengah menghitung hari nak balik MALAYSIA. ade lagi 6 hari je.. 6 je beb.. ingat lagi dulu2 time bulan puase.. sembang2 ngan MUJUZ..

mujuz : mim, lagi 3 bulan lagi nak balik malaysia.

mase tu excited giler.. apetah lagi sekarang.. yelaa, first time nak balik MALAYSIA kot.. rindu makanan2, member2, awek2, nak tunjuk rambut da panjang lagi.. lmao... rambut da macam MAFIA jepun da aku tengok. tapi skali sekala tengok, macam singa pon ade.. KEMBANG.. arini lagi gua da kuar beg luggage nak packing barang. padahal, ade 6 ari lagi.. GELABAH giler.. lol..

pasal exam esok, aku tawakal je r.. harap2 toyol2 aku ni datang tolong.. hari2 aku train dorang supaya jadi toyol paling power kat russia ni. jangan buat poein sudah.. so, wish me luck for tomorrow..

kepada membe2 kt malaysia,number tepon malaysia baru aku post kat fb nnti.. no lame aku da mati kot.. lame gile tak bukak.. nak contact, contact r. tak nak sudeyh... chiow!!

3 comments:

  1. nk cndramata dri rusia,,
    *kecewe xle further stdy kt rusia katekan kn..*
    hahahahha

    ReplyDelete
  2. haha
    nice snow
    agak lucak sedikit disitu
    ehehehehe

    ReplyDelete