Tuesday, December 15, 2009

Sudut.

Hari2 aku banyak dihabiskan di sudut itu. Sudut paling hujung. Sudut yang paling aku suke. Biarpun sudut itu kecil, tak berhias, bersepah dan serba kekurangan, itu sudut aku. Aku sayang sudut aku. Di sudut itu lah aku bergelak ketawa, beradu, bersantap, bersedih, menangis. Di sudut itulah hidup aku. Tanpa sudut itu, tiada aku. Sudut itulah opisku, panggung wayangku, teleponku, memoriku, hidupku,nyawaku.. Sudut paling istimewa dalam hidupku. Banyak kenangan pahit manis ku bersama sudut itu. Sudut itu beri aku ketenangan. Sudut itu, sudut aku...


~SUDUT AKU~

7 comments:

  1. siapa hisap rokok nanti tua banyak penyakit. padan muka.

    ReplyDelete
  2. itu bukan aku yang punya.. itu kepunyaan tuan punya blog "vibes".. :)

    ReplyDelete
  3. Hello, aku punya yang mahal tu, yang lagi sekotak tu paham2 la. Owh, tu hari ko kate aku malas kat blog achno, ini hari ko kutuk name blog aku. *sape tolong ko buat blog "hidup aku" ni?

    ReplyDelete
  4. ehem 1st time cmmnt kt sini. :P. spotted at that very corener.. dell studio. :)))

    ReplyDelete
  5. tuka angle la weh. pimp skit.

    ANGLE AKU :DD

    ReplyDelete
  6. mane bole tuka angle.. nanti x touching geli2... hahaha

    ReplyDelete