Saturday, December 5, 2009

KECIK??


Pagi tadi, lepas makan nasi lauk ayam masak merah yang mujuz masak, terus aku berlari ke laptop, manetaw ade pape perkembangan terbaru. Tibe2, aku dikejutkan dengan buzz dari sorang budak kecik nie.. Name die Liss.. Die suke biru. Same macam aku. Die suke chelsea jugak. Same macam aku. Die sangat friendly. Die slalu chat ngan aku. Dye suke panggil aku Mim eventhough aku agak menyampah ngan panggilan 2.. Papepon, ur sweet liss. Go update ur blog laa..
Pastu aku dikejutkan dengan buzz dari seorang lagi budak kecik.. Faezah name die.. Die nie kecik fizikal je, tapi kalau nak diikutkan umur, da besa sebenarnye. Die ade bf baru. Die sangat suke cakap. Aku knal die da lame. Sejak aku form 1 lagi. Pastu, 1 klas pulak form4 sampai la form5. Naseb baek aku amek course marine nie. Kalau aku amek offer petronas 2, same lagi ngan budak kecik nie kat utp.. Dye sangat baik orang nyer. Senang kate, die nie kawan yang baik r. A friend indeed is a friend in need right??
Tapi bile aku pikir balik, disebabkan budak2 kecik nie, pagi aku ceria. Budak2 kecik yang hebat.

4 comments: