Saturday, December 5, 2009

Jalal..

Gambar nie Syamil yang snap.. Credit 2 Syamil.

Nama. Ade ape dengan name?? Name aku Syamim. Name tu mak bapak aku bagi. Sedap kan name aku? Tapi mase aku kecik2 dulu, aku selalu pikir nak tukar name jadi Billy ke, Tommy ke (biasela, pengaruh Power Rangers)sebab aku ingat name aku name perempuan.. haha.. Tapi bile usia da semakin matang, baru aku sedar name aku nie besh jgak sebenarnye.. Papepon, bukan name tu yang nak aku ceritakan. Tapi name JALAL??
Siapa Jalal. Nama ni selalu membelenggu aku. Kenapa?? Kenapa aku sering dikaitkan dengan nama nie? Kenapa tidak Tom Cruise ke, Johnny Depp ke, paling kua pon Yusry KRU ke?
Kenapa!!!!
Mereka kata wajahku iras2 Dato Jalaludin Hassan? Alaa, yang berlakon Nurkasih 2.. Ade ke? Hari2 aku tengok cermin, macam Hans Isaac ade r.. Tapi, xpe.. Jalal ke, Hans Isaac ke, Rosyam Nor ke. Aku tetap aku.....

5 comments:

  1. hahhahaha..
    dia x nak jalal pulak..
    Tom Cruise tu jauh sgt dowh..
    mmg tipu..hahaha

    ReplyDelete
  2. tom cruise jauh sgt ekh? yusry kru xjauh sgt kot.. ade makcik 2 pnah panggil aku yusry kru kot, sumpah x tpoo... kah3

    ReplyDelete
  3. yusri boleh diterima ar..
    dari tom cruise..hahaha

    ReplyDelete
  4. haha.mmg!mmg!mmg sebijik pon cm jalaluddin hasan tue!
    yusry kru??tidak ade ape yg same.mgkn mkcik2 tu rabun kot!

    ReplyDelete
  5. twinktwink : hahaha.. xde kot macam jalaludin hassan..cube tgk tol2..hahaha

    ReplyDelete