Monday, December 14, 2009

Emosi..


muke jiwa kacau. tapi still comel an?? :)

jiwa kacau. sejak due menjak ni jiwa aku memang kacau. nak kate banayak masalah, xde la banyak mane pon. maybe sebab exam dah dekat, keje bertimbun, duduk kat negare orang yang bosan giler ni n masalah peribadi yang membabikan. banyak jugak masalah aku ni.

pernah tak korang buat sumting, tapi lepas tu pikir balik perluke aku wat cmtu??menyesal!! pernah kan? kan,kan,kan?? banyak jugak bende camni jadi kat aku, semua sebab tak dapat kawal emosi.

(futsal)

aku kalau bab maen bola ni memang favret. tapi bile ade yang tak kene je, mule la bengkek semacam. ade sorang mamat myanmar ni. memang terer. aku pon jeles tengok die rembat kuat semacam. time team aku lawan team die. team aku plak 3 kali maen, 3 kali kalah. sape tak panas beb? sume sebab formation fathi yang tah hape2.. sebab nak halang mamat myanmar ni rembat ke gawang gol, aku tepek kaki die time die tengah merembat sekuat hati. aku ok je, biase r, kaki urat besi, mane saket. die aku tengok cam sakit je. aku konpem2 xreti cakap myanmar. nak mintak maap pown xreti. aku g r tengok2 je. naseb bek dye ok. kalau dye emo macam aku gak. kompem lekuk tengkorak aku dye kejekan. yela, die dahla badan besa, aku ni plak comel2 hensem je. menyesal aku tak mintak maap kat die. aku lupe die pown pandai cakap russian. cehh, alasan~~

(fizikultura)

jadah ape fizikultura ni? lebih kurang macam pendidikan jasmani la. macam bangang kan? da kat U pon ade pj?? kitorang kene maen basketball. aku dah la tak pernah sentuh bola basket pon sebelum ni. jap lagi ade sorang mamat russian ni semangat lak lebih2. menyirap lak aku tengok. takpelah, mungkin die memang ade masalah hormon testosteron terlebih agaknye. aku maafkan. jap lagi baek je tangan die kecepek kat muke aku. aku panas r. baik nye aku amek bola, aku wat backflip, aku kecepek blakang die balik. dalam hati aku gelak sampai keluar bunyi babi. tapi dalam hati je. mamat ni memang aku menyirap tengok. aku tengah baek stretching, bole die bantai bejoget2 depan aku. kalau menari cam beyonce ke, shakira ke xpe, ni tak. die bantai techtonic. menyampah je. tapi pikir2 balik, kesian gak kat die. mungkin die kurang kasih sayang agaknye.

naseb baek ade kawan2 yang boleh aku kongsi masalah. i lap u r my fren. ape2 pon, kite kene kawal emosi kite, tak kire dimane2 kite berade. poyo la:)

7 comments:

  1. math excellent..
    fizra excellent..
    kacau pa lagi...
    weh bila ang nak amek
    baju bau telo nih???

    ReplyDelete
  2. blog sempoi. aku suka. nak ckap tu je. hahahahahaaa. way to go man

    ReplyDelete
  3. fathi : study2 tolak tepi r bro. jiwa kacau pon study jangan campur. wakakakakaka. baju bau telor tu ko suruh r mamad pakai. aku da sedap pakai baju pull and bear dye.. haha

    kerolizwan : thanks bro, ko nyer blog pon sempoi gak. aku slalu gk view post2 kau. :)

    ReplyDelete
  4. emosi2 mcm gadis2 sopan-ayu-lemahlembut ja~ hahahah...*aku excluded..

    ReplyDelete
  5. syenget : emosi itu hak milik setiap insan. wakaka

    izzy : tak comel lagi? aku tengok comel je.. lol

    wan : thanks wan. pakai kamera pinjam memang gamba mantap2.. haha

    ReplyDelete