Wednesday, December 9, 2009

Aku di TAIG?

Lea Jamal tag aku
aku buat untuk dia jugak :)


Name three ringtones you have used as your:

General Ringtone:
david guetta ft akon- sexy bitch
*befor ni aku pakai ringtone ape aku x ingat*


Family Ringtone:
same je.
*kene lain ke?*

Friends Ringtone:
sama kot with General Ringtone!
*same r. kene lain ke lagi sekali*


SMS Alert:
message allert aku pakai yang memang da ade dalam nokia xpress music 5130 aku
message alert no5. cari r.
*kenapa? entah?*

Alarm:
Lady Gaga- Just dance
*sebab aku terkejut dengar lagu ni. so, kompem bangun punye r*

aku tak nak tag sapa-sapa jgak.
aku pown tak tau nak tag sape actually.
btw, thanks Lea Jamal a.k.a SANG PERWIRA sebab tag aku.

3 comments:

  1. hahaha! mcm kenal je sesetengah ayat-ayat di atas :)

    ReplyDelete
  2. biase laaa. bile xreti nak wat tag2 n kemalasan melanda. ade je yang jadi mangse. sorry monster~..lol

    ReplyDelete
  3. ni plagiat! tk kira, buat tag baru.
    he he he :P

    ReplyDelete